Menu

Contact

 

Adresgegevens 

Psychologie Praktijk Birgit Booij

Achtse Barrier

Eindhoven

 

E-mail: info@ppbb.eu 

Telefoon: 06-40535112

Werkdagen: woensdag en vrijdag.

 

Let op! E-mailen is niet veilig. Vermeld alleen naam en telefoonnummer in de mail. Inhoudelijke mail verloopt via Zivver. 

 

Bereikbaarheid

 Ik ben het best bereikbaar via mail, gezien ik de telefoon op stil heb staan gedurende behandelsessies. U kunt een voicemail inspreken op een mail sturen. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Crisis

In geval van nood en ik ben niet bereikbaar, neem dan contact op met uw eigen huisarts (binnen kantoortijden) of de huisartsenpost (buiten kantoortijden). Zij kunnen u eventueel doorverwijzen naar de crisisdienst. 

 

Waarneming

De wet vereist dat er waarneming geregeld is voor het geval dat ik plots langdurig afwezig ben en de continuïteit van uw behandeling in het geding is. Gezien mijn praktijk startend is, ben ik momenteel (maart 2022) in gesprek met een collega om als mijn directe waarnemer te fungeren. 

Waarneming geldt niet als ik afwezig ben door bijvoorbeeld vakantie en studie, omdat u mij dan gewoon kunt bereiken indien nodig. In de behandeling bespreken we wanneer hiervoor de mogelijkheden zijn.