Menu

Welkom bij
KRACHTIG VERBONDEN

Waar iedere stem telt en de ervaring leert dat de manier waarop we vergaderen de kern vormt tot succesvolle samenwerking en ongekende groei.

Mijn naam is Julie-Ann Taylor, ik ben bevlogen founder van Verbonden Vergaderen. In de kern van Verbonden Vergaderen ligt mijn diepe overtuiging dat eigenaarschap, gelijkwaardige samenwerking en persoonlijk leiderschap van elk individu niet alleen het fundament is voor een gedreven team maar ook leidt tot ongekende successen!

Het begon allemaal bij mijn passie voor sociocratische besluitvorming en jarenlange ervaring in verschillende rollen binnen een vernieuwende vorm van sociocratisch gedragen onderwijs.

Mijn Missie
Vanuit Verbonden Vergaderen breng ik een krachtig vernieuwende beweging in de huidige vergadercultuur. Toegewijd aan het empoweren van individuen en teams door middel van deze innovatieve & inspirerende benadering van vergaderen, die zijn wortels vindt in het sociocratisch model.

Mijn Motivatie 

Gedreven door mijn achtergrond als ondernemer in de kinderopvang en jarenlange ervaring met sociocratie bij De Tijd en Ruimte in Den Bosch waar ik steeds weer de kracht van verbinding en gelijkwaardigheid in de praktijk ervaar, ontstond mijn passie voor vernieuwend ondernemen. Na jaren van leren, experimenteren en groeien, vond ik in het sociocratisch model de inspiratie om Verbonden Vergaderen te creëren.

Vanuit een diepgeworteld geloof in de kracht van gedeelde ideeën en inclusieve communicatie en gepassioneerd over het overbruggen van de kloof tussen traditionele vergaderpraktijken en de dynamische behoeften van de moderne zakelijke wereld.
Iedere unieke stem telt en daar heb ik door de jaren heen de verrijking en verdieping van mogen ervaren.

Op deze website lees je wisselend ‘ons & ik’. Als oprichter van Verbonden Vergaderen heb ik de ambitie dit bedrijf te laten groeien via Steward Ownership.

Steward-ownership is een ondernemingsvorm waarbij stemrecht en economisch recht van elkaar gescheiden zijn, zodat een onderneming zich optimaal kan richten op haar bestaansreden. Zelfbestuur & eigenaarschap zijn leidend en winst dient de missie.

Interesse om aan te sluiten? Stuur een bericht!

De Aanpak:

Met inspirerende online masterclasses, interactieve workshops en interne team trainingen biedt Verbonden Vergaderen praktische tools en strategieën die zowel duurzaam als direct toepasbaar zijn. Ik ben er heel trots op dat Verbonden Vergaderen organisaties ondersteunt om vergaderingen om te zetten in productieve, inspirerende en verdiepende bijeenkomsten.

Wat maakt ons Uniek:

Bij Verbonden Vergaderen gaat het niet alleen om vergaderen; het is een levensstijl, een manier van samenwerken die gelijkwaardigheid omarmt. Wat Verbonden Vergaderen uniek maakt, is niet alleen de focus op het sociocratisch model, maar de combinatie van praktische toepassing, inspiratie en maatwerk. Elke bijeenkomst is als een reis waar ‘iedere stem telt’ en waar gelijkwaardigheid de drijvende kracht is achter duurzame verandering.

Word onderdeel van onze missie:

Verbonden Vergaderen is een vernieuwende beweging naar meer samenhang en inclusiviteit in de manier waarop we samenwerken. Sluit je aan bij ons en ontdek hoe jij, met Verbonden Vergaderen, de toekomst van vergaderen direct vorm kunt geven.

Dank je wel voor je interesse in Verbonden Vergaderen. We kijken ernaar uit om samen met jou vergaderingen te transformeren en succes te stimuleren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je hier om onze nieuwste info in je inbox te ontvangen!

Subscription Form