Menu

Veelgestelde Vragen (FAQ) - Verbonden Vergaderen

Welkom op onze FAQ-pagina, Hier vindt je de antwoorden op veelgestelde vragen over Verbonden Vergaderen. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan gerust contact op.

Wat onderscheid Verbonden Vergaderen van traditionele vergadermethoden?

Verbonden Vergaderen zet in op gelijkwaardigheid en dynamiek, waardoor elke deelnemer actief betrokken is en vergaderingen transformeren van verplichtingen naar inspirerende sessies.

Gelijkwaardigheid is niet alleen een principe, maar de kern van deze aanpak. Elk teamlid heeft een stem en unieke bijdrage die gehoord en gewaardeerd wordt, wat leidt tot effectieve en succesvolle samenwerking.

Sociocratie is een bestuursvorm die de verantwoordelijkheid voor beleidsvorming belegt op alle niveaus van de organisatie. Bij de beleids- en besluitvorming is gelijkwaardigheid van alle betrokkenen een belangrijk uitgangspunt. Besluiten worden alleen genomen wanneer alle deelnemers hun ‘consent’ geven.

Het sociocratisch model vormt de basis van Verbonden Vergaderen, waarbij besluitvorming en structuur gelijkwaardig verdeeld zijn. We passen dit model op een praktische en interactieve manier toe tijdens onze workshops en trainingen.

‘Iedere stem telt’ weerspiegelt onze diepgewortelde overtuiging dat waardevolle inbreng van alle teamleden cruciaal is voor succesvolle samenwerking. Dit motto leidt tot betrokkenheid, enthousiasme en vernieuwende ideeën.

Onze workshops bieden zowel praktische handvaten, inspiratie en een basisleidraad voor gelijkwaardig vergaderen en het nemen van eigenaarschap. Deelnemers ervaren een verschuiving van tijdrovende vergaderingen naar energieke, inclusieve sessies waar ze naar uit kijken!

De In-House teamtraining is ideaal voor organisaties en teams die streven naar horizontale organisatie, zelfsturing en een cultuur van gelijkwaardigheid.

De kosten voor de In-House teamtraining zijn afhankelijk van specifieke behoeften en doelen van het team. Neem contact op voor een prijsopgave op maat die een verrijkende waarde toevoegt aan jullie teamdynamiek.

De deelnemers variëren van teamleiders en office managers tot gespreksleiders en facilitators. Een diverse mix zorgt voor een leerzame dynamiek en inclusiviteit tijdens de workshop.

Voor direct contact met Julie-Ann kun je eenvoudig contact opnemen via het contactformulier op de website. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je hier om onze nieuwste info in je inbox te ontvangen!

Subscription Form