Menu

Krachtig

Verbonden

waar verbinding de sleutel is.

Welkom bij
Krachtig Verbonden

Ben je op zoek naar een nieuwe benadering van onderwijs, waarbij de kracht van verbinding centraal staat?

Ken je dat gevoel van het jongleren met tijd, drukke volle klaslokalen, het omgaan met verschillende gedragsproblemen, terwijl je ook nog eens tijd moet vinden voor lesvoorbereiding en nakijkwerk? Het dagelijkse gevecht met tijdbeheer en de constante uitdagingen binnen het reguliere onderwijs kunnen enorm overweldigend zijn voor leerkrachten.

Krachtig Verbonden slaat de brug tussen het reguliere onderwijs en de principes van zelfsturing & sociocratie. Met onze unieke helderheid, praktische daadkracht en krachtige intuïtie helpen we scholen om de dagdagelijkse uitdagingen te overwinnen en daarbij moeiteloos groei te stimuleren.

Wat bieden wij?

Krachtig Verbonden richt zich op de dagelijkse uitdagingen waarmee scholen worden geconfronteerd, jongleren met tijd, gedragsproblemen en overleggen. Door te inspireren, te oefenen en te trainen, helpen we teams van leerkrachten, schoolleiders en schoolbesturen om nieuwe perspectieven te ontdekken en stap voor stap het onderwijs passend in te richten.

Wat kunt u verwachten?

Onze diensten resulteren in meer rust op de werkvloer, een diepere verbinding binnen het team en daarmee een aanzienlijke vermindering van ziekteverzuim. Daarnaast zien scholen een afname van het aantal ‘probleemkinderen’, doordat we de onderliggende uitdagingen aanpakken en transformeren.

Ervaar de kracht van verbinding
Bij Krachtig Verbonden streven we naar een balans tussen rust en kracht. Onze sessies en workshops worden gekenmerkt door een sfeer van diepe verbondenheid en empowerment, waardoor scholen weer in hun kracht komen te staan.

Onze diensten
– Inspiratiesessies voor teams van leerkrachten, op locatie van de school.
– Workshops Verbonden Vergaderen voor schoolleiders, op externe locatie.
– Transformerende trajecten startend bij het schoolbestuur, die een langere periode beslaan en diepgaande wezenlijke verandering mogelijk maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je hier om onze nieuwste info in je inbox te ontvangen!

Subscription Form