Skip to content
1

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Grean Deal: Een organisatie die toekomstbestendige, biodiverse en productieve bossen aanplant.

 

 

Door gebruik van een testlocatie vinden wij de juiste soorten en de beste variteiten bomen en struiken. Deze worden na een evaluatie verder opgekweekt en aangeplant bij onze klanten. Wij gaan eerst met onze klanten ingesprek, kijken naar de grondsoort en de ligging. Vervolgends maken wij een schets van het bos en na goedkeuring planten wij het gehele voedselbos in 2 fases.

 

Over ons

Grean Deal is een organisatie die is opgezet om meer productieve natuur te creëren en daarmee Nederland weerbaarder maken tegen symptomen van klimaat verandering. Dit doen we door voedselbossen aan te planten en in de eerste 5 jaar een gedeelte van de bomen die zijn aangeplant te verkopen. Na deze 5 jaar periode wordt de natuur niet meer verstoord en wordt alleen nog het voedselbos geexploiteerd.

Met Grean Deal Meierijstad doen wij wat we het liefste doen, het creeren van meer natuur in Nederland. Wij willen het langste voedselbos van Nederland neerzetten, het Duits lijntje in ere herstellen en meer betaalbare woningen creëren.

 Hoe mooi is het dat je dat kan combineren met het helpen oplossen van een maatschappelijk probleem, de woningnood. We willen honderden tiny houses neerzetten om zo voor jong en oud wonen weer toegankelijk te maken door goedkopere huizen aan te bieden.

 

Partners

Grean Deal Meierijstad is een project in samenwerking met Stichting Industrieel Erfgoed Meierij (SIEMEI).

SIEMEI werkt aan het behoud van machines en aanverwante zaken waar bedrijven in de Meierij hun bestaan aan te danken hebben. Ze maken zich hard voor het herstel van het Duits Lijntje in al haar glorie. Ze gaan hier ook spoormaterieel ten toon stellen zoals de rangeerlocomotief, een bollenwagen en een goederenwagon.

Logo Simei

In het nieuws

Contact

Email: info@greandeal.nl
Telefoon: +31 (0)6 81216400
KvK: 84636173