Skip to content
Menu

Campers

Onbezorgd een camper huren
Of je nu voor de eerste keer een camper huurt of dit vaker doet. Je wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Bij Making Miles kun je onbezorgd een camper huren. Onze campers worden door onze specialisten perfect onderhouden en gecontroleerd.

Ondanks dat wij onze campers uitvoerig controleren en goed onderhouden, kan het zijn dat je onverwachts pech krijgt. Met onze pechservice heb je geen zorgen en kun je snel jouw reis vervolgen.

Als je een camper huurt dan vragen wij €1000 borg. De huurvoorwaarden zijn voor alle campers hetzelfde. Je kunt de voorwaarden hier bekijken.

Annuleren tijdens Corona
Nog steeds speelt Corona een rol in ons dagelijks leven en dat heeft ook invloed heeft op ons verhuur seizoen. Mocht er in de komende periode wederom een lockdown of een dergelijke situatie ontstaan door Corona gaan wij coulant om met onze annuleringsvoorwaarden en gaan we met iedereen in gesprek om een goede oplossing te vinden. Ons doel is en blijft een tevreden klant!

Camper verzekering
  
Je hebt bij ons een eigen risico van €1000 per gebeurtenis/schade. Mocht er tijdens de reis iets mis gaan laat ons dit dan direct weten. De uiteindelijke kosten zullen wij inhouden van de borg. Wil je het eigen risico afkopen dan kun je zelf een extra verzekering afsluiten. Er zijn uiteraard meerdere aanbieders maar met Allianz hebben wij de beste ervaring. 

Mogelijkheden voor het afkopen van het eigen risico 
Volledig je eigen risico afkopen door een extra verzekering af te sluiten? Dit kost je ongeveer €6,50 euro per dag. Klik hier om je premie te berekenen. 

Mogelijkheid voor annuleringsverzekering
Onze annuleringsvoorwaarden kun je terug vinden in de algemene voorwaarden. Daarnaast bieden wij je ook de optie om een annuleringsverzekering af te sluiten. Klik hier voor de mogelijkheden

Toont alle 3 resultaten