Skip to content
Menu

KIDDO CEE BUNKERSESSIE #58

Ben jij een vieze meid of of juist een hele propere dame? Een snotjong of een braaf bengeltje? Maakt niets uit, je zou in ieder geval op je sterftebed nog ff props dienen te geven aan je leermeesters. Ze bedanken. Nog veel eerder kan dat natuurlijk ook, vandaag bijvoorbeeld! Bless jezelf en zoek ff tussen de trackrecord van deze grootmeester en met trots mogen wij aankondigen dat we heel exclusief een sessie op hebben mogen nemen, van geleerd hebben en nu tonen aan jullie: KIDDO CEE in deze Bunkersessie. Keer vaker terug naar je kern en durf jezelf te informeren, ook al hoef je niet na te apen. Blijf eigen in een wereld waarin iets nieuws uitvinden haast onmogelijk ”lijkt”. Speciale dank aan UNCLE TIM en @jennigraphiks voor de artwork van zijn komende release: ‘In de duivel’s hand’.